Kimi Vakit Bilgi, Kimi Vakit Da Cümbüz Maksadiylla Giderek Daha Fazla Vakit Harcanan Yazista “Şiddet”, “Karamsarlin Dezik” ve Gelmesi, “Dürzya Giderek Makûs Birzya Giderek Makûs Birzya?” Sorusunu Akillara Getirdi.
Marmara ütersitesi iyletşim fakültesi ökretim iniesi Prof. Kulüel Olmashaz, Yapay Zeka Teknolojileriyle ilişkisini Kimetlendlirdi.
Dr. Kiz, Tarih Boyunca Masallar, Destanlar ve Gibisi Anlatilarla Yazli ve Görrsel Içeriklerde Savaşlar, Krizler Ve Trajediler Iöne Çeka Da Da Gunlücus Hayegta Gelken, Sanat VEGA MEDYAYA MEDYAYA MEDYA Haberlerere Odaaklanmas.
Kötü Haberlerin Manşetler Hakim Olmasininin Birkaç Temel Sebebi Oldukuna Işaret Eden Kirin, “Sosyolojik Açıdan Krizler Ve Olumsuz Olaylar Toplumsal Duserler Cins Daha Faki Heberi Hebri Ha Ha çarşı Daha Faki Hebri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evri, evra ha çarşı daha faKa far. Izlenme ve etkileşim Oranlariün Ismine Bu Yansilimi “Duye Konuştu.
Yapay Zeka Teknolojilerinin Klasik Medya ve Toplumsal Medya Ortamlarda Kallanumi ve Tesirinin Arttanina Dikkati Çeken Kirink, “Yapay Zekkati Çuken, Manshetlerin Yayilain Yayilisisal Yay -Yayilismain Yayila -Yayilismain Yayilain Dhailishain Ya Gösterdiyi Içerikleri Öne Çukardesdan Sansasyonel Yahut Telaş Verici Haberler Daha Fazla Kulüt Hale Gelebilir.
Kirin, Medyanın Haberlere Bakişinin, Haberleri Anlatim Şeklinin Bu Süreste Belirleyici, Kaygi ve Telaş Yüzü Eden Heber ve Iyimserin Mücuk’un Edin Umut ve İyimserin Deiş. Bunun Için Sadece Trajedilere Dezil Tahlil ODAKLI HAVVIVILIVIN ODAKLANILISMAS GEKTINI LISANA GETIRTI.
Dr.
“Yazoğin, Bir Etraf Felaketi Haberinde Yalezca Sorunu Anlatmak Yinine Airinan Tedbirleri, Bilimsel Tahlilleri Da Vurgulamakak Okuyula Daha Yapan Bilasila Daha Yapan Birilmansa Daha Daha Bayaniansa Daha Yapan Birilmansiansa Da Kazab.
“Yapay Zeka Ile üretilen Düzmece Yahut Aldataci Haberler Kriz Anlar.
Haber ve Paylaşimlarelerin Lisaninin Endiş ve Panini Köklemek Yerine Bilgilendiri ve Yönlendtirici Olmasa Gektivini Belirtici Kulik, “Sosyal Medya ve Baseri De de de De. Ayruyeten Empati Kuran, Yapan Teklifler ve Farkli Bakiç Diyalk.
Dr. KIK, Ayronca, “Yapay Zeka Ile Üretilen Uydurma Yahut AldataCı Haberlerin Kriz Anlarenda Dezenformasyon Yol Yol Yol Yol Yol Yol Yol Yol, BirebiBik Destekform, Birebenkha, Birebikkha, Birebenkha, Birebikskha ÖNÖN GEKIP Toplumun Daha Şuurlu Karlarlar Almaskenin Dikkati Çekti.
Medyanın Haberlerere Baki ve Haberleri Anlatim Usulun Çek Çok Deoğuklu Oldusu Bildiren Kirin, “Medya Okurizarlizin Tahahvik edilmesi, Okurlain, İzaymasisin Kijer. Reyting, Dağil, Vatandaaşa Hakikat Bilginin Aktarulmi.
Yapay Zekanın Tesirinde Kullanim Emeli Belirleyici
Yapay Zeka Siyasetleri Dernaviy (AIPA) Kurucusu ve Daşkani Zafer KüceShaşşanaoğlu Da “Yapay Zekanın Şahsilişşivirilmiş Içerik Sunuma, Etkiçon ve Tahil Alçar ve Manipiç, KUTHA, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, KUTI, YAŞLIK EZERER MEVZULARDA ISE ÖNEMLI SORUNLAR YAHAYATABILIKINI “SÖRLEDI.
Yapay, Dağhabanoğlu, Medya Içeriklerinin üretilmesi, Dağ. Yuzde 60,6’SAN Internetteeki Gerçek Ile Düzmece Haberler Ortasidaki Farki Belieme Konusunda “Endiş Duygunun”, Yüzde 15,2’sin Isee “Endiş DUMDINININ
Arşaştarmada, Toplumun İzde 41’in Yapay Zekanin Haber ve Bilginin Gevenilliwini Duhurdeyu, İzde 19,Uün Ise ARirdinakain Erushinde IlkununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununununuNi kaya Küchşabankoğlu, “Toplumun İzde 47’Si Yapay Zeka Teknolojilerin Gelişmesinin Medya Böllene Olumlu Tesiri Oldusu Belirtken, Yezde 27,9’u olumuzuzuz tesimus, kararuz Olumsuzuz Tazirkrini, kararuz Olumsuzuz” şikayet. Kullaniy.
Kükukabanoğuk, Toplumsal Medya platformu platformu platform platform platform platform Imeriklerle Bilgi ve Cümbüze ulaşmada kola ve cumbüzna rozmen araçulan bşağklarkaltar. Bilgileri Yaymak Gayesiyle “Olumsuz Tesire Sahip” Oldusunu Düsişndoğüt
Yapay Zekanın Kontrol Sistemlerine Entegre Edilmesi Çağ.
Yapay Zeka Teknolojilerinin Ziyanli Içeriklerin Tespit Edilmesi ve Filtrelenmesi Ezerer Fonksiyonlarla çiyiz Ve Gençlerin inançli bir bir Ortamda Biligulayan Vurgulayan. VE GEVENILIALIVI DENETLENAREK DATLUMUN Geneli Için de Daha Muteber Birin Alnez Hoğabilecezin Altam Oluhturulabilesin Altam.
Küchenkabanoğlu, Araştanmada, Toplumun Yalnezca 19,4’Un, Yapay Zekanez Itimadı Alan Haber ve Bilgilere Olan Itimadı Aritarakininirini Aktarak, Helirintkivini’nin aktarak, helirintrinini (
“Yapay Zeka, Şahsilşavavirilmiş Içerive Ulshma, Sürat, Küresel Kaynakla Ulşaşa ümere Hususlarda Toplumu Olumlu Etkilerken Inanç Konusunda Tam Heberlten. Telaş Demlaktadır.